Real Estate Service 2019 » Onderhoudsplannen

Meerjarenonderhoudsplannen en -abonnementen
Een groot aantal schildersbedrijven en onderhoudsbedrijven biedt meerjarige onderhoudsabonnementen aan. Daarbij worden de kosten maandelijks gespreid en staan de schilderwerken en onderhoudswerken bij voorbaat al jarenlang vooruit op de agenda. Niet alleen interessant voor particuliere woningbezitters, maar ook voor een Vereniging van Eigenaren. Vraag naar de mogelijkheden bij het OnderhoudNL Garantie-bedrijf. OnderhoudNL Garantie heeft een samenwerkingsverband met Planbuilding.

 

> Planbuilding

Of u bij het inschakelen van een OnderhoudNL Garantie-bedrijf duurder uit bent? 
Nee, waarschijnlijk bent u per saldo zelfs voordeliger uit, omdat het OnderhoudNL Garantie-bedrijf staat voor een duurzamer resultaat. Met andere woorden: kiezen voor een schildersbedrijf, glaszetter of onderhoudsbedrijf dat deelneemt aan OnderhoudNL Garantie is een renderende investering. Zo`n schilder, glaszetter of onderhoudsspecialist is uw vertrouwen meer dan waard.

 

Gebruik je Giftcard korting pas met je VvE, Persoonlijk als zakelijk? Spaar je voor je Onderhoud? Creëer een Reparatie of Klus. Een rekening voor de dagelijkse onderhoud? Instant Payments en push notificaties. (o.a. schilderwerk, behangwerk, beglazing, schade metsel- en voegwerk gevel, daken, goten, hout en renovatie) betreft; Groothandels 0% t/m 35% korting.